ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ

Σας ενημερώνουμε ότι τα δικαιολογητικά για την ορκωμοσία της εξεταστικής περιόδου Ιουνίου 2018 θα πρέπει να κατατεθούν στην Γραμματεία του Τμήματος Φ.Π.Ψ. μέχρι 29 Ιουνίου 2018 (για την ημερομηνία της ορκωμοσίας θα υπάρξει επόμενη ανακοίνωση).

Οι φοιτητές/τριες θα πρέπει να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητές τους με τη Βιβλιοθήκη του Π.Ι. άμεσα για να πραγματοποιηθεί ο έλεγχος πριν την ορκωμοσία.

Τα δικαιολογητικά είναι:

  • Αίτηση από την Γραμματεία του Τμήματος Φ.Π.Ψ. (επισυνάπτεται το έγγραφο στην ανακοίνωση)
  • Φωτοτυπία της Αστυνομικής Ταυτότητας
  • Βεβαίωση από την Διεύθυνση φοιτητικών κατοικιών του Π.Ι. ότι δεν υπάρχει κάποια οικονομική εκκρεμότητα με την συγκεκριμένη Υπηρεσία για τους φοιτητές/τριες που διέμεναν στις φοιτητικές κατοικίες του Π.Ι.

Ο φοιτητής/τρια που δεν διέμενε ποτέ στις φοιτητικές κατοικίες του Π.Ι. μπορεί στην Υπεύθυνη Δήλωση να δηλώσει επιπλέον ότι: δεν διέμενα ποτέ στις φοιτητικές κατοικίες του Π.Ι. και δεν έχω καμία οικονομική εκκρεμότητα με την συγκεκριμένη Υπηρεσία )

  • Υπεύθυνη Δήλωση που να δηλώνεται η επιστροφή της ακαδημαϊκής ταυτότητας και του βιβλιαρίου υγείας (αν υπάρχει) κατά την ημέρα της ορκωμοσίας (επισυνάπτεται το έγγραφο στην ανακοίνωση)

Τα παραπάνω δικαιολογητικά μπορείτε να τα αποστείλετε και με Fax: 2651007027 ή email:  grampedp@cc.uoi.gr

                                                                                        

Επισκεψιμότητα

Σήμερα 354

Χτες 274

Αυτή τη βδομάδα 354

Αυτό το μήνα 6870

Συνολικά 738918