Μέλη ΔΕΠ Τομέα Φιλοσοφίας

Για κλήση από αριθμό εκτός πανεπιστημίου προσθέτουμε το πρόθεμα 265100

TOMEAΣ ΦIΛOΣOΦIAΣ

Δημητρίου Στέφανος

Αναπληρωτής Καθηγητής,
Τηλέφωνο: 5782, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δρόσος Διονύσιος
Kαθηγητής,
Τηλέφωνο: 5667, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Λεοντσίνη Ελένη  (Eleni Leontsini)

Επίκουρη Καθηγήτρια,
Τηλέφωνο: 5658, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μαγγίνη Γκόλφω  (Maggini Golfo)
Καθηγήτρια,
Τηλέφωνο: 5673, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μαρκουλάτος Ιορδάνης
Επίκουρος Καθηγητής,
Τηλέφωνο: 5754, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πέτσιος Kωνσταντίνος
Καθηγητής,
Τηλέφωνο: 5659, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πρελορέντζος Iωάννης
Kαθηγητής,
Τηλέφωνο: 5685, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ράντης Κωνσταντίνος (Konstantinos Rantis)
Επίκουρος Καθηγητής,
Τηλέφωνο: 5650, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σακελλαριάδης Αθανάσιος (Sakellariadis Athanassios)
Eπίκουρος Kαθηγητής,
Τηλέφωνο: 5665, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σολωμού-Παπανικολάου Bασιλική.
Επίκουρη Καθηγήτρια,
Τηλέφωνο: 5674, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Συνημμένα αρχεία
Download this file (PHILOSOPHY_Academic Staff .doc)PHILOSOPHY_Academic Staff .doc[ ]70 kB
Download this file (PHILOSOPHY_Academic Staff .pdf)PHILOSOPHY_Academic Staff .pdf[ ]302 kB

Επισκεψιμότητα

Σήμερα 11

Χτες 441

Αυτή τη βδομάδα 11

Αυτό το μήνα 14843

Συνολικά 409871