Μέλη ΔΕΠ Τομέα Φιλοσοφίας

Για κλήση από αριθμό εκτός πανεπιστημίου προσθέτουμε το πρόθεμα 265100

TOMEAΣ ΦIΛOΣOΦIAΣ

Λεοντσίνη Ελένη   (Eleni Leontsini)

Επίκουρη Καθηγήτρια,
Τηλέφωνο: 5658, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μαγγίνη Γκόλφω  (Maggini Golfo)
Καθηγήτρια,
Τηλέφωνο: 5673, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μαρκουλάτος Ιορδάνης
Επίκουρος Καθηγητής,
Τηλέφωνο: 5754, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πέτσιος Kωνσταντίνος
Καθηγητής,
Τηλέφωνο: 5659, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πρελορέντζος Iωάννης
Kαθηγητής,
Τηλέφωνο: 5685, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ράντης Κωνσταντίνος (Konstantinos Rantis)
Αναπληρωτής Καθηγητής,
Τηλέφωνο: 5650, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σακελλαριάδης Αθανάσιος (Sakellariadis Athanassios)
Eπίκουρος Kαθηγητής,
Τηλέφωνο: 5665, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ

 

Καψιμαλάκου Χριστίνα

e-mail: ckapsi@otenet.g

 

 

 

 

Συνημμένα αρχεία
Download this file (PHILOSOPHY_Academic Staff .doc)PHILOSOPHY_Academic Staff .doc[ ]70 kB
Download this file (PHILOSOPHY_Academic Staff .pdf)PHILOSOPHY_Academic Staff .pdf[ ]302 kB

Επισκεψιμότητα

Σήμερα 20

Χτες 21

Αυτή τη βδομάδα 74

Αυτό το μήνα 927

Συνολικά 871110

Η Ευρώπη σου