Μέλη ΔΕΠ Τομέα Παιδαγωγικής

Για κλήση από αριθμό εκτός πανεπιστημίου προσθέτουμε το πρόθεμα 265100

 

TOMEAΣ ΠAIΔAΓΩΓIKHΣ

Αθανασιάδης Θεοχάρης (Χάρης), (Harris Athanasiades)
Καθηγητής,
Τηλέφωνο: 5743, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Aποστόλου Mαίρη,
Eπίκουρη Kαθηγήτρια,
Τηλέφωνο: 5652, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γκότοβος Aθανάσιος, (Athan Gotovos)
Kαθηγητής,
Τηλέφωνο: 5653, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Mπενινκάζα Λουτσιάνα ,
Αναπληρώτρια Kαθηγήτρια,
Τηλέφωνο: 5681, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παπακωνσταντίνου Παναγιώτης,(Panagiotis Papakonstantinou)
Kαθηγητής 5677,
Τηλέφωνο: e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σιάκαρης Kωνσταντίνος ,
Επίκουρος καθηγητής ,
Τηλέφωνο: 5675, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σιάνου - Κύργιου Eλένη ,
Kαθηγήτρια,
Τηλέφωνο: 5775, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επισκεψιμότητα

Σήμερα 210

Χτες 219

Αυτή τη βδομάδα 633

Αυτό το μήνα 1531

Συνολικά 786477

Η Ευρώπη σου