Μέλη ΔΕΠ Τομέα Παιδαγωγικής

Για κλήση από αριθμό εκτός πανεπιστημίου προσθέτουμε το πρόθεμα 265100

 

TOMEAΣ ΠAIΔAΓΩΓIKHΣ

Αθανασιάδης Θεοχάρης (Χάρης), (Harris Athanasiades)
Καθηγητής,
Τηλέφωνο: 5743, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Aποστόλου Mαίρη,
Eπίκουρη Kαθηγήτρια,
Τηλέφωνο: 5652, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γκότοβος Aθανάσιος, (Athan Gotovos)
Kαθηγητής,
Τηλέφωνο: 5653, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Mπενινκάζα Λουτσιάνα ,
Αναπληρώτρια Kαθηγήτρια,
Τηλέφωνο: 5681, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παπακωνσταντίνου Παναγιώτης,(Panagiotis Papakonstantinou)
Kαθηγητής 5677,
Τηλέφωνο: e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σιάκαρης Kωνσταντίνος ,
Επίκουρος καθηγητής ,
Τηλέφωνο: 5675, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σιάνου - Κύργιου Eλένη ,
Kαθηγήτρια,
Τηλέφωνο: 5775, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επισκεψιμότητα

Σήμερα 0

Χτες 42

Αυτή τη βδομάδα 129

Αυτό το μήνα 0

Συνολικά 865261

Η Ευρώπη σου