Μέλη ΔΕΠ Τομέα Ψυχολογίας

Για κλήση από αριθμό εκτός πανεπιστημίου προσθέτουμε το πρόθεμα 265100

 TOMEAΣ ΨYXOΛOΓIAΣ

Ζιώρη Ελένη (Ziori Eleni) 
Eπίκουρη Kαθηγήτρια

Τηλέφωνο: 5761, e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Kαραγιαννοπούλου Eυαγγελία (Evangelia Karagiannopoulou) 
Αναπληρώτρια Kαθηγήτρια
Τηλέφωνο: 5747, e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μηλιένος Φώτης (Fotios S. Milienos)
Λέκτορας
Τηλέφωνο: 5780, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μποζατζής Νικόλαος (Nikos Bozatzis)
Επίκουρος Καθηγητής
Τηλέφωνο: 5755, e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παλαιολόγου Αντζυ
Eπίκουρη Kαθηγήτρια
Τηλέφωνο: 5748, e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παπασταθόπουλος Στάθης
Επίκουρος Καθηγητής
Τηλέφωνο: 5752, e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επισκεψιμότητα

Σήμερα 27

Χτες 21

Αυτή τη βδομάδα 81

Αυτό το μήνα 934

Συνολικά 871117

Η Ευρώπη σου