Μέλη ΔΕΠ Τομέα Ψυχολογίας

Για κλήση από αριθμό εκτός πανεπιστημίου προσθέτουμε το πρόθεμα 265100

 TOMEAΣ ΨYXOΛOΓIAΣ

Ζιώρη Ελένη (Ziori Eleni) 
Eπίκουρη Kαθηγήτρια

Τηλέφωνο: 5761, e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Kαραγιαννοπούλου Eυαγγελία (Evangelia Karagiannopoulou) 
Αναπληρώτρια Kαθηγήτρια
Τηλέφωνο: 5747, e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μηλιένος Φώτης (Fotios S. Milienos)
Λέκτορας
Τηλέφωνο: 5780, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μποζατζής Νικόλαος (Nikos Bozatzis)
Επίκουρος Καθηγητής
Τηλέφωνο: 5755, e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παλαιολόγου Αντζυ
Eπίκουρη Kαθηγήτρια
Τηλέφωνο: 5748, e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παπασταθόπουλος Στάθης
Επίκουρος Καθηγητής
Τηλέφωνο: 5752, e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επισκεψιμότητα

Σήμερα 0

Χτες 42

Αυτή τη βδομάδα 129

Αυτό το μήνα 0

Συνολικά 865261

Η Ευρώπη σου